اخبار روز ایران و جهان

طرز تهیه جوجه چینی با سس تارتار

جوجه چینی

یکی از غذاهای خوشمزه و لذیذ که همه افراد خانواده به خوردن آن علاقه دارند و زمان خوبی را برای دور هم بودن برای یکایک اعضای خانواده بوجود می آورد، جوجه چینی است. این غذا به خاطر شکل و مزه خوبی که دارد بسیاری از کودکان را به خوردن ترقیب می کند. سس این غذا از نظر طعم و مزه بسیار خوشمزه بود و طعم شگفت انگیزی را برای ذائقه مصرف کننده ایجاد می کند. در ادامه این بخش از سری مقالات آشپزی، مواد لازم و دستور پخت جوجه چینی را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.

جوجه چینی

جوجه چینی

مواد لازم:

  • فیله مرغ نیم کیلو
  • آبلیمو دو قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط سه عدد
  • سیر یک حبه
  • تخم مرغ دو عدد
  • ماء الشعیر بدون طعم یک لیوان
  • شیر نصف لیوان
  • خمیر مایه 1 قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
  • آرد به میزان لازم
  • نمک، زعفران و فلفل به میزان لازم

دستور پخت:

اما رسیدیم به قسمت اصلی طرز تهیه جوجه چینی با سس تارتار. ابتدا فیله مرغ را از ضخامت به چهار قسمت تقسیم می کنیم. فیله ها را با آبلیمو و نمک و یک پیاز حلقه شده سیر خرد شده و زعفران کاملا مخلوط می کنیم و می گذاریم حدود 2 ساعت مزه دار شود .

حالا می رویم سراغ تهیه کردن خمیر بنیه. شیر را کمی حرارت می دهیم تا ولرم شود و بعد با خمیر مایه مخلوط می کنیم و می گذارم مقداری استراحت کند. زرده و سفیده را از هم جدا می کنیم و ابتدا سفیده را خوب به هم می زنیم تا کاملا کف کند .بعد زرده و ماءالشعیر را به آن اضافه می کنیم و مجددا خوب به هم می زنیم و به همین ترتیب مخلوط شیر و خمیر مایه را هم اضافه می کنیم.

جوجه چینی

جوجه چینی

حال باید آرد و بیکینگ پودر را به تدریج اضافه کنیم تا غلظت آن شبیه حلیم شود؛ نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد. باید گفت در این مرحله با یک حلقه پیاز آن را امتحان کنیم وقتی حلقه را به خمیر آغشته می کنیم خمیر نباید اینقدر سفت باشدکه حجم زیادی به آن بچسبد و نه اینکه تمام خمیر از حلقه جدا شود و چیزی روی آن نماند. در آخر فلفل سفید و نمک و کمی زعفران هم به آن اضافه می کنیم . و خمیر را کنار می گذاریم تا یک ساعت کنار می گذاریم.

البته باید گفت در این فاصله نیز سس را حاضر می بایست حاضر کنیم. زرده تخم مرغ پخته را رنده می کنیم و خیار شور ریز خرد شده که که کاملا آب نمک آن را گرفتیم و پیاز ریز شده را هم با آن مخلوط می کنیم و در پایان سس مایونز و فلفل را هم می افزاییم. حالسس تارتار حاضر است. می توانیم نصف سس را با سس گوجه فرنگی مخلوط کنیم تا دو رنگ داشته باشیم. سپس سس را در یخچال می گذاریم تا جا بیفتد.

اما مرحله بعد؛ وقتی خمیر بنیه کمی در همان حالت باقی ماند، در یک ظرف نسبتا کوچک و با دیواره بلند مقداری روغن را با حرارت بالا گرم می کنیم تا داغ شود و بعد فیله های آغشته به خمیر را در آن می اندازیم. سپس حرارت را کم می کنیم تا خوب برشته و مغز پخت شوند .جوجه چینی لذیذ شما آماده است؛ نوش جان!

اشتراک گذاری
به برخط نیوز در گوگل امتیاز دهید :)